İSTANBUL / KAĞITHANE - Fındıklı İlkokulu

Fındıklı İlkokulu

Adres
TALATPAŞA MAH. YOLÜSTÜ SK. FINDIKLI İ.Ö.OKULU SİTESİ NO: 2/1 İÇ KAPI NO: 1 KAĞITHANE / İSTANBUL
Vizyon
Kaliteli hizmet anlayışıyla tüm paydaşlarının memnuniyetini amaçlayan, kurumsallaşmış, eğitimde teknolojiyi etkin şekilde kullanan, sürekli gelişmeye açık, bilgi çağının gereklerini yerine getiren ulusal ve evrensel değerler doğrultusunda farklılık yaratan bir kurum olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitimin amaç ve İlkeleri doğrultusunda,Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimseyen,Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine bağlı, Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen, çalışkan,bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan,topluma yararlı, paylaşımcı, yaratıcı ve pozitif düşünen,yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.
Ülkemizde güneş enerjisinden elektrik üreten ilk okul olduk.
Öğretim Şekli :Tekli
Ulaşım
Darülaceze Perpa Metrobüs Durağı´nda inip Talat Paşa Mahallesi yönüne doğru cadde boyu 100 mt yürüdüğünüzde sağ tarafta karşınıza çıkmaktadır.
Talatpaşa Mahallesi Aslangazi Caddesi Yolüstü Sokak No:4 Kağıthane/İstanbul
İlçe Merkezinde
Proje Çalışmaları
Okulumuzda Beyaz Bayrak, Veli Akademileri ve Sıfır Atık Projeleri uygulanmaktadır.